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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
07/10/2016 |
Data da última atualização: |
19/09/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NUNES, A. A.; FAVARO, S. P.; MIRANDA, C. H. B.; NEVES, V. A. |
Afiliação: |
Ângela A. Nunes; SIMONE PALMA FAVARO, CNPAE; CESAR HERACLIDES BEHLING MIRANDA, CNPAE; Valdir A. Neves. |
Título: |
Preparation and characterization of baru (Dipteryx alata Vog) nut protein isolate and comparison of its physico-chemical properties with commercial animal and plant protein isolates. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, mar. 2016 |
DOI: |
10.1002/jsfa.7702 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Análise térmica; Baru; Isolado protéico; Óleo comestível; Propriedades funcionais. |
Thesagro: |
Digestibilidade In Vitro; Dipteryx Alata; Solubilidade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00864naa a2200253 a 4500 001 2054279 005 2017-09-19 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1002/jsfa.7702$2DOI 100 1 $aNUNES, A. A. 245 $aPreparation and characterization of baru (Dipteryx alata Vog) nut protein isolate and comparison of its physico-chemical properties with commercial animal and plant protein isolates.$h[electronic resource] 260 $c2016 650 $aDigestibilidade In Vitro 650 $aDipteryx Alata 650 $aSolubilidade 653 $aAnálise térmica 653 $aBaru 653 $aIsolado protéico 653 $aÓleo comestível 653 $aPropriedades funcionais 700 1 $aFAVARO, S. P. 700 1 $aMIRANDA, C. H. B. 700 1 $aNEVES, V. A. 773 $tJournal of the Science of Food and Agriculture, mar. 2016
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia. |
Data corrente: |
09/09/2015 |
Data da última atualização: |
03/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, F. R. F. da; SANTIAGO, E.; CARVALHO, G. A. de; HALFEN, J.; SALMAN, A. K. D.; CIPRIANI, H. N.; SCHIMITT, E. |
Afiliação: |
Francyelle Ruana Faria da Silva, FIMCA; Edilena Santiago, UNIR; Giovanna Araújo de Carvalho, Bolsista, CAPES/CNPq; Jessica Halfen, UFPel; ANA KARINA DIAS SALMAN, CPAF-RO; HENRIQUE NERY CIPRIANI, CPAF-RO; Eduardo Schimitt, UFPel. |
Título: |
Performance of crossbred cows under grazing supplemented with soybean oil. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 52., 2015, Belo Horizonte. Zootecnia: otimizando recursos e potencialidades: anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2015. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This work aimed to evaluate effect of soybean oil supplementation on dairy production of crossbred dairy cows under grazing. Twenty ½ and ¾ Holstein x Gyr cows with average of 77 days of lactation and 19.8 kg of daily milk yield were used under grazing of palisade grass (Brachiaria brizantha cv. Marandu) managed by intermittent stocking. In a 2 x 2 crossover trial, cows were homogeneously distributed between two experimental groups: 1) Control (C) ? supplementation with concentrate ration without soybean oil; and 2) Soybean oil (SO) ? addition 3% of soybean oil in concentrate ration (dry matter basis). Inclusion of soybean oil did not affect daily milk yield (P>0.05) in relation to control group. However, considering cost of oil inclusion and only the milk yield, this feed strategy is not economically viable |
Palavras-Chave: |
Energy source; Lipid supplementation; Suplementação alimentar; Suplementação lipídica. |
Thesagro: |
Gado Leiteiro. |
Thesaurus NAL: |
dairy cattle. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129229/1/Resumo-SBZ-Francielly.pdf
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Marc: |
LEADER 01736nam a2200253 a 4500 001 2023494 005 2020-11-03 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, F. R. F. da 245 $aPerformance of crossbred cows under grazing supplemented with soybean oil.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 52., 2015, Belo Horizonte. Zootecnia: otimizando recursos e potencialidades: anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2015. 1 CD-ROM.$c2015 520 $aThis work aimed to evaluate effect of soybean oil supplementation on dairy production of crossbred dairy cows under grazing. Twenty ½ and ¾ Holstein x Gyr cows with average of 77 days of lactation and 19.8 kg of daily milk yield were used under grazing of palisade grass (Brachiaria brizantha cv. Marandu) managed by intermittent stocking. In a 2 x 2 crossover trial, cows were homogeneously distributed between two experimental groups: 1) Control (C) ? supplementation with concentrate ration without soybean oil; and 2) Soybean oil (SO) ? addition 3% of soybean oil in concentrate ration (dry matter basis). Inclusion of soybean oil did not affect daily milk yield (P>0.05) in relation to control group. However, considering cost of oil inclusion and only the milk yield, this feed strategy is not economically viable 650 $adairy cattle 650 $aGado Leiteiro 653 $aEnergy source 653 $aLipid supplementation 653 $aSuplementação alimentar 653 $aSuplementação lipídica 700 1 $aSANTIAGO, E. 700 1 $aCARVALHO, G. A. de 700 1 $aHALFEN, J. 700 1 $aSALMAN, A. K. D. 700 1 $aCIPRIANI, H. N. 700 1 $aSCHIMITT, E.
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Registro original: |
Embrapa Rondônia (CPAF-RO) |
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